Over ROPAX

BUILDING THE FUTURE

Wij zijn gespecialiseerd in bouwrobotica. We mixen creativiteit met technische expertise om de bouwwereld te helpen met automatiseringsoplossingen. Samen zetten we de bouwsector op zijn kop, maar met één baksteen tegelijk! ​

TECHNOLOGIE X VAKMANSCHAP

We willen de bouwsector versterken en transformeren met onze oplossingen. We zien een bouwsector voor ons waarin technologie en vakmanschap hand in hand gaan en waar innovatie de authentieke bouwstijlen behoudt. We herdefiniëren de bouwwereld zodat duurzaamheid en efficiëntie de norm zijn.

EEN STEENTJE BIJDRAGEN

We streven ernaar om het personeelstekort in de bouw op te lossen en bouwbedrijven in staat te stellen kosten te besparen en efficiëntie te vergroten zodat we bijdragen aan betaalbare woningen én het behoud van de traditionele gemetselde gevel.

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

De PAX is het technische wonderkind van een team getalenteerde creatievelingen en technici. We zijn een bonte mix van techneuten, ontwerpers, bouwkundigen en visionairs. We houden van programmeren, maar staan nog liever met onze werkschoenen op de bouwplaats. 

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

In Amsterdam staan gebouwen van 400 jaar oud waar mensen van over heel de wereld naar komen kijken. De baksteen is tijdloos, als je er maar wat moois mee maakt. Het is werkelijk verbazingwekkend hoe simpel huizen tegenwoordig worden gemaakt om maar kosten te besparen en de massa te halen. Mijn ideaalbeeld is om de massaproductie met de robot te metselen. Zo kan de metselaar zijn expertise weer kwijt in bijzonder metselwerk en kan het traditionele Hollandse gevelbeeld behouden blijven.
Jelle Overtoom
Oprichter Ropax