VACATURE

Afstudeerstage WO

BUILDING THE FUTURE

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage? Is geen technische uitdaging jou te gek? Vind jij het gaaf om te zien hoe jouw onderzoek direct gebruikt wordt bij de ontwikkeling van de Metselrobot? Wil jij graag meedraaienin een startup waar je volop bezig bent met innovatie? En lijkt het je gaaf om de bouwsector klaar te maken voor de toekomst?
Dan ben je bij ROPAX aan het goede adres!

VACATURE SOFTWARE ENGINEER

Als WO-student met een technische studie zoals Mechanical Engineering, Industrial Engineering, bouwkunde, Electrical Engineering of een vergelijkbare studie? Ontdek de wereld van onze metselrobot en draag bij aan de verdere ontwikkeling ervan tijdens jouw afstudeerstage. Je werkt aan een specifieke opdracht om de metselrobot te verbeteren. Het meest bijzondere is dat jouw afstudeeronderzoek waarschijnlijk direct in de praktijk wordt toegepast. Deze stage biedt je de unieke gelegenheid om zowel aan je eigen project te werken als volwaardig deel uit te maken van ons enthousiaste team. 

 

WAT GA JE DOEN?

75%
Werken aan je eigen afstudeeropdracht
15%
Leren van ervaren professionals in de automatisering
10%
Meedraaien in het team tijdens brainstormsessies etc.

Innovatie is het sleutelwoord. Hier krijg je niet alleen de kans om iets te leren, maar ook om daadwerkelijk bij te dragen aan de ontwikkeling van de metselrobot.

WERKEN BIJ ROPAX

Werken bij ROPAX betekent werken in een startup waarin geen dag hetzelfde is. Iedere dag zijn wij volop bezig met innovatie.
De klanten die ROPAX dient zijn met name klanten uit de top 10 bouwbedrijven. Veel contact met mensen uit de bouw dus. 

ROPAX is een snelgroeiende start-up maar het compacte team bestaat nu nog uit 6 medewerkers. We willen een topproduct afleveren en doen er alles aan om dit voor elkaar te krijgen. We denken abstract, technisch en oplossingsgericht maar zijn bovenal een maakbedrijf. We werken samen met andere bedrijven die kennis en expertise hebben die wij nog missen. Daarnaast willen we blijven leren en ontwikkelen dus werken we graag samen met afstudeerders (HBO en WO) om van hen weer nieuwe dingen te leren.

Je komt te werken binnen een jonge organisatie die een steeds grotere groei doormaakt. Dit maakt dat er steeds nieuwe functies vrijkomen. Wie zich kan en wil ontwikkelen, krijgt hier dus altijd de kans voor. In welke richting dan ook. Eigen initiatief en ondernemerschap worden hierin zeer gewaardeerd. Er is dus zeker een mogelijkheid om na je afstuderen bij ons te blijven werken.

KOM JE BIJ ROPAX AFSTUDEREN ?