vacature

Junior Mechanical Engineer

WAT IS VEREIST?

WAT KRIJG JE?

WAT GA JE DOEN?

20%

Technische en functionele oplossingen bedenken

55%

Oplossingen vertalen naar fysieke ontwerpen

15%

Oplossingen testen en verbeteren

10%

Intern overleg + overige werkzaamheden

VACATURE

Als Junior Mechanical Engineer bij ROPAX ben je verantwoordelijk voor het bedenken, ontwerpen, uitwerken en installeren van technische oplossingen die worden gebruikt in de machines van ROPAX.

Je werkt samen met de Software Engineers met het ontwerpen van de technische en functionele elementen. Dit doen jullie op basis van de projectrequirements. Voordat je begint met het bedenken van een oplossing, zorg je dat alle randvoorwaarden voor het ontwerp helder in kaart gebracht zijn. Je werkt je bedachte oplossingen uit tot een maakbaar ontwerp. Tot slot volgt de test- en reviewfase, altijd in samenwerking met de andere Engineers. Als de metselrobot naar behoren werkt, wordt deze geïnstalleerd bij de klant op de bouw.

Je werkt aan de hardware voor een metselrobot voor buiten op de bouwplaats en bent onderdeel van een multidisciplinair team waarmee je de machines bouwt en blijft ontwikkelen. Een project kan zowel op interne ontwikkelingen als op externe klanten gericht zijn.

Als je het leuk vindt om technische oplossingen te bedenken voor een volledig nieuwe machine en deze vervolgens zelf te bouwen, testen en verbeteren dan is dit een baan voor jou.

AGENDA

Ontwerp zonder titel (24)

Mechanical Engineer

Erik van der Hoeven

Het is belangrijk dat je goed documenteert wat je gedaan hebt en wanneer je dit gedaan hebt. Hier kunnen jij en je collega's dan later eventueel op terug vallen.

Lunch is iedere dag samen met het iedereen die op die dag aanwezig is op kantoor. In de kantine is een goede lunch beschikbaar, maar je kan er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een wandeling te maken.

Het komt tijdens het testen en evalueren wel eens naar boven dat er iets niet helemaal werkt zoals het bedoeld was. Het is in dat geval aan jou en je collega's om te achterhalen wat het probleem was en dit probleem op te lossen.

Wekelijks komen jij en je projectteam bij elkaar om de stand van zaken te bespreken. denk hierbij aan de planning en de status van de software waaraan jij werkt.

Iedere vrijdagmiddag staat in het teken van het uitwerken en testen van nieuwe ideeën in onze werkplaats. Hierbij is het hele team aanwezig.

Uiteraard sluiten we de week gezellig af met een biertje en een bitterbal in de werkplaats.

GROEIPAD

Het groeipad binnen ROPAX staat niet vast. Je komt te werken binnen een jonge organisatie die een steeds grotere groei doormaakt. Dit maakt dat er steeds nieuwe functies vrijkomen. Wie zich kan en wil ontwikkelen, krijgt hier dus altijd de kans voor. In welke richting dan ook. Eigen initiatief en ondernemerschap worden hierin zeer gewaardeerd.

WERKEN BIJ ROPAX

Werken bij ROPAX betekent terecht komen in de dynamische omgeving van een startup. Variërende dagen en veel verantwoordelijkheid zijn hier naadloos aan verbonden. En verder?

SOLLICITATIEPROCEDURE

Komen werken bij ROPAX?

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan profielen en cv's die toch ongevraagd worden toegezonden, kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, en beschouwen wij daarom als niet verzonden.