(Afstudeer) stage HBO

Heb jij altijd mee willen werken aan de ontwikkeling van een nieuwe machine die de markt voorgoed gaat veranderen? Dan is een afstudeerstage bij ROPAX iets voor jou. Wij zijn als jonge, snelgroeiende start-up bezig met de ontwikkeling van een metselrobot. Onze visie is om met automatisering de bouwsector ten goede te veranderen. Wij hebben verschillende opdrachten klaar liggen voor opleidingen in de richting van werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica, informatica of industriële automatisering. In overleg met jou en je opleiding wordt de voor jou perfecte opdracht samengested. Durf jij de uitdaging aan? 

Wat wij zoeken

Op dit moment wordt de nulserie van de metselrobot ontwikkeld. Om ons product klaar te maken om de markt te betreden is ROPAX op zoek naar  een enthousiaste, proactieve HBO student in de richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica, informatica of inddustriële automatisering . Tijdens een afstudeerstage bij ROPAX zit je niet alleen op kantoor maar ben je ook in de werkplaats van toegevoegde waarde. Jij vindt het leuk om in een start-up een echte bijdrage te leveren aan een nieuw, veelbelovend product.

Wat maakt deze (afstudeer) stage geweldig?

Bij ROPAX maak je deel uit van een klein en hecht team waarbinnen je veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief krijgt. Op de werkplaats is een prototype van de metselrobot beschikbaar waar je meteen op kan testen. Je draagt op deze manier bij aan één van de meest ingrijpende veranderingen die de bouwsector ooit heeft gezien.

Meer weten of direct solliciteren?

Heb je vragen over de vacature of zou je gelijk willen solliciteren? Neem contact op of stuur je CV en een motivatiebrief naar Colin Gort via careers@ropax.nl